Avetica™ logo vector


Below you can download free Avetica™ logo vector logo. This logo uploaded 18 Jul 2014. Avetica™ logo vector logo downloaded 0 times. See preview Avetica™ logo vector logo, download Avetica™ logo vector logos vector for free, write meanings, This is logo available for Windows 8 and Mac OS. You can download vector image in EPS, AI, CDR formats

Tags: Netherlands , education

Format: EPS

Description: Connecting Knowledge and People.<br /> Moodle expert in didactiek en marketing<br /><a>Avetica</a> is dé expert om <a ref="http://moodle.avetica.nl">Moodle</a> op een technische en didactische verantwoorde manier te implementeren in uw school of organisatie. Daarnaast hebben wij de expertise om Moodle in te zetten in uw marketingstrategie. Met het aanbieden van <a href="http://moodlehosting.nl">betrouwbare hosting</a><a></a>, het verzorgen van <a>Moodle trainingen</a><a></a> en de ontwikkeling van concepten en Moodle add-ons, willen wij een bijdrage leveren aan de persoonlijke en zakelijke groei van onze klanten en ook aan uw groei. Lees de referenties van een aantal klanten waaruit dit blijkt.</p> <p>Onze aanpak: scaffolding<br /> Kenmerkend in onze aanpak om Moodle te implementeren bij onze klanten, is scaffolding. Wij zetten Moodle bij uw organisatie 'in de steigers' en leren u zo veel mogelijk de benodigde kennis en vaardigheden om Moodle zelf in te zetten. Geleidelijk doen wij een stapje terug en blijven op de achtergrond aanwezig voor hulp op het gebied van techniek, didactiek en marketing.

Author:

Uploader: logos-admin

Please consider supporting us by giving a social vote after downloading. Thanks!

   

Views: 1229

Average Rating: 4

Number of ratings: 2

Uploaded: 2014-07-18

Update: 2014-07-18

Download: 0

Download price: free

Available: yes

Web: http://www.avetica.nl

Downloading Avetica™ file vector logo you agree to abide to our terms of use.
Please consider supporting us by giving a social vote after downloading. Thanks!

Post a Meaning

Write about your feelings and thoughts!

Know what this logo is about? Does it mean anything special to you? Know the history of the logo or interesting facts about this? Share your meaning with community, make it interesting and valuable.
Only registered users can post meanings. Please Sign Up or Log in.