Boni Supermarkt™ logo vector


Below you can download free Boni Supermarkt™ logo vector logo. This logo uploaded 13 Oct 2014. Boni Supermarkt™ logo vector logo downloaded 0 times. See preview Boni Supermarkt™ logo vector logo, download Boni Supermarkt™ logo vector logos vector for free, write meanings, This is logo available for Windows 8 and Mac OS. You can download vector image in EPS, AI, CDR formats

Tags: Netherlands , Food & Drinks

Format: PDF

Description: Boni-Markten B.V. is een supermarktketen en is in 1972 opgericht. De eerste winkel van Boni ging net voor de kerst in 1972 open in Drachten. De schappen waren van hout, de winkel moest een goedkope uitstraling hebben. Het assortiment was heel beperkt en de formule toen was ‘De goedkoopste zijn met A-merken'. Het bleek een geweldig succes en het tweede filiaal volgde in februari 1973 in een pand in Amersfoort. Hier werd op de zolder ook een hoofdkantoor werd,snelle uitbreiding was de doelstelling.</p> <p>Na deze tijd volgde al snel verdere uitbreiding tot op een gegeven moment verhuizing van het hoofdkantoor noodzakelijk werd. De zolder barstte uit zijn voegen en het aantal winkels was inmiddels voldoende om een distributiecentrum rendabel te maken. Een grote stap voorwaarts op de weg naar een volwassen organisatie. In 1984 werd het oude pand in Amersfoort verlaten om het veel grotere en modernere pand in Nijkerk te betrekken. Boni heeft zich sindsdien uitgebreid tot 33 filialen.</p> <p>Boni heeft deel uitgemaakt van de Prisma Food Retail, maar toen Prisma in 2001 aan de voedingswarengroothandel Sligro Food Group werd verkocht, werd Boni zelfstandig. Boni is lid van Inkoopvereniging Superunie. De Superunie is een samenwerkingsverband van een zeventiental supermarktketens. De aangesloten leden van deze inkooporganisatie vertegenwoordigen een marktaandeel van ongeveer 30% en dit vormt een solide basis voor Boni. Hierdoor is het mogelijk voor Boni om zelfstandig en direct bij de fabrikanten in te kopen. Supermarket.

Author:

Uploader: active-user

Please consider supporting us by giving a social vote after downloading. Thanks!

   

Views: 1294

Average Rating: 4

Number of ratings: 2

Uploaded: 2014-10-13

Update: 2014-10-13

Download: 0

Download price: free

Available: yes

Web: http://www.bonisupermarkt.nl/

Downloading Boni Supermarkt™ file vector logo you agree to abide to our terms of use.
Please consider supporting us by giving a social vote after downloading. Thanks!

Post a Meaning

Write about your feelings and thoughts!

Know what this logo is about? Does it mean anything special to you? Know the history of the logo or interesting facts about this? Share your meaning with community, make it interesting and valuable.
Only registered users can post meanings. Please Sign Up or Log in.

Boni Supermarkt logos vector

bonita
Bonita
Boni Design
Bonita Accesorios
Bonifico Friendly
BONIGATX