Kolegji BIZNESI™ logo vector


Below you can download free Kolegji BIZNESI™ logo vector logo. This logo uploaded 13 Aug 2014. Kolegji BIZNESI™ logo vector logo downloaded 0 times. See preview Kolegji BIZNESI™ logo vector logo, download Kolegji BIZNESI™ logo vector logos vector for free, write meanings, This is logo available for Windows 8 and Mac OS. You can download vector image in EPS, AI, CDR formats

Tags: no tags

Format: CDR

Description: Kolegji &quot;BIZNESI&quot; si bartës privat i arsimit të lartë në Kosovë ka për qëllim ngritjen e shkathtësive profesionale të studentëve në fushën e biznesit, drejtësisë dhe emergjencave duke ndërlidhur teorinë bashkëkohore me praktikën adekuate.</p> <p>Adresa:<br /> Rr. Motrat Qiriazi,<br /> Nr. 19, Ulpianë,<br /> Prishtinë, Kosovë</p> <p>Tel: +381 (0) 38 500 878<br /> +377 (0) 44 500 878<br /> e-mail:<a href="mailto:info@kolegjibiznesi.com">info@kolegjibiznesi.com</a></p> <p>Kolegji BIZNESI ofron studime në këto programe studimi:</p> <p>NIVELI BACHELOR</p> <p>Menaxhment dhe Ekonomiks (BA)<br /> Menaxhment Biznesi<br /> Biznes Ndërkombëtar<br /> Marketing dhe komunikim</p> <p>Banka dhe financa në biznes (BA)</p> <p>Menaxhimi i emergjencave (BA)<br /> Mbrojtja në punë<br /> Mbrojtja nga zjarri<br /> Mbrojtja e ambientit</p> <p>Juridik i përgjithshëm (LLB)<br /> Administrativ-kushtetues<br /> Penalo-juridik<br /> Civil-juridik<br /> Penologji dhe ekzekutimi i sanksioneve penale</p> <p>NIVELI MASTER</p> <p>Menaxhment dhe Financa (MA)<br /> Menaxhimi i Emergjencave (MA)<br /> Juridik - Penal (LLM)

Author:

Uploader: logos

Please consider supporting us by giving a social vote after downloading. Thanks!

   

Views: 1304

Average Rating: 4

Number of ratings: 2

Uploaded: 2014-08-13

Update: 2014-08-13

Download: 0

Download price: free

Available: yes

Web: http://www.kolegjibiznesi.com

Downloading Kolegji BIZNESI™ file vector logo you agree to abide to our terms of use.
Please consider supporting us by giving a social vote after downloading. Thanks!

Post a Meaning

Write about your feelings and thoughts!

Know what this logo is about? Does it mean anything special to you? Know the history of the logo or interesting facts about this? Share your meaning with community, make it interesting and valuable.
Only registered users can post meanings. Please Sign Up or Log in.

Kolegji BIZNESI logos vector

Kolegji UNIVERSI
Kolegji BIZNESI