Sire™ logo vector


Below you can download free Sire™ logo vector logo. This logo uploaded 06 Aug 2014. Sire™ logo vector logo downloaded 70 times. See preview Sire™ logo vector logo, download Sire™ logo vector logos vector for free, write meanings, This is logo available for Windows 8 and Mac OS. You can download vector image in EPS, AI, CDR formats

Tags: Netherlands , government

Format: AI

Description: SIRE is een onafhankelijke stichting die zich ten doel stelt onderbelichte maatschappelijke onderwerpen publiekelijk aan de orde te stellen, bespreekbaar te maken en te agenderen bij burgers, opinieleiders en besluitvormers.</p> <p>SIRE wil wakker schudden en mensen aan het denken zetten en doen beseffen dat bepaalde kwesties niet uit het oog verloren mogen worden. SIRE zet hiertoe, met de belangenloze hulp van de communicatiebranche, multimediale campagnes in.</p> <p>SIRE heeft geen banden met de overheid of andere organisaties.</p> <p>SIRE is een initiatief van de communicatiebranche. Belangeloos zetten reclamebureaus, pr bureaus, onderzoekbureaus, media-exploitanten en- adviesbureaus, productiemaatschappijen en andere toeleveranciers, grafische industrie en adverteerders zich in om de campagnes te voeren die bijdragen aan een betere samenleving. Het SIRE bestuur is dusdanig georganiseerd dat die geledingen die van wezenlijk belang zijn voor het voeren van de brede SIRE campagnes in het bestuur vertegenwoordigd zijn.</p> <p>Dit stelt ons in staat om via de massamedia een scala van ideeën en idealen onder de aandacht van het grote publiek te brengen. Sinds onze oprichting in 1967 zijn dat meer dan 90 campagnes, zoals bijvoorbeeld de maatschappij dat ben jij, je bent een rund als je met vuurwerk stunt, eenzaamheid, dyslexie, overgewicht en Kort lontje. Klik voor meer informatie op Campagnes.

Author:

Uploader: logos-admin

Please consider supporting us by giving a social vote after downloading. Thanks!

   

Views: 1877

Average Rating: 3

Number of ratings: 6

Uploaded: 2014-08-06

Update: 2014-08-06

Download: 70

Download price: free

Available: yes

Web: www.sire.nl

Downloading Sire™ file vector logo you agree to abide to our terms of use.
Please consider supporting us by giving a social vote after downloading. Thanks!

Post a Meaning

Write about your feelings and thoughts!

Know what this logo is about? Does it mean anything special to you? Know the history of the logo or interesting facts about this? Share your meaning with community, make it interesting and valuable.
Only registered users can post meanings. Please Sign Up or Log in.

Sire logos vector

Sirenza
Sire
SIRE
Sirey
Sire
Sirea