Trung Anh Computer™ logo vector


Below you can download free Trung Anh Computer™ logo vector logo. This logo uploaded 14 Aug 2014. Trung Anh Computer™ logo vector logo downloaded 10 times. See preview Trung Anh Computer™ logo vector logo, download Trung Anh Computer™ logo vector logos vector for free, write meanings, This is logo available for Windows 8 and Mac OS. You can download vector image in EPS, AI, CDR formats

Tags: Technology , Vietnam

Format: AI

Description: Công ty TNHH ĐẦU TƯ PHÁT TRIỂN TRUNG ANH ( TRUNG ANH INVESTMENT DEVELOPMENT LIMITED COMPANY )<br /> <a href="http://maytinhvietnam.vn/">http://maytinhvietnam.vn/</a></p> <p>Được thành lập vào ngày 07 tháng 03 năm 2008. Được sáng lập bởi một đội ngũ những con người tràn đầy nhiệt huyết, năng động và sáng tạo. Những người có hơn 10 năm kinh nghiệm cả về kinh doanh, quản lý và chuyên môn trong lĩnh vực phần cứng CNTT.</p> <p>Logo công ty là hình vương miện cách điệu - tượng trưng cho chất lượng sản phẩm. Viên rubi màu đỏ ở giữa tượng trưng cho khát vọng cháy bỏng vươn lên của tập thể đội ngũ cán bộ, nhân viên trong công ty.<br /> Logo của Công ty Đầu tư Phát triển Trung Anh thể hiện đúng khát vọng, mục tiêu xây dựng là một thương hiệu mạnh hàng đầu về chất lượng và dịch vụ.<br /> Logo này cũng chính là biểu trưng đối với hình ảnh của công ty cũng như đối với những sản phẩm và dịch vụ mang thương hiệu Trung Anh.

Author:

Uploader: logos-admin

Please consider supporting us by giving a social vote after downloading. Thanks!

   

Views: 1190

Average Rating: 4

Number of ratings: 2

Uploaded: 2014-08-14

Update: 2014-08-14

Download: 10

Download price: free

Available: yes

Web: https://sites.google.com/site/thietkeinhanoi/

Downloading Trung Anh Computer™ file vector logo you agree to abide to our terms of use.
Please consider supporting us by giving a social vote after downloading. Thanks!

Post a Meaning

Write about your feelings and thoughts!

Know what this logo is about? Does it mean anything special to you? Know the history of the logo or interesting facts about this? Share your meaning with community, make it interesting and valuable.
Only registered users can post meanings. Please Sign Up or Log in.

Trung Anh Computer logos vector

Trung Thanh